logo wit

OdieWijnClub

Welkom bij de OdieWijnClub!

Ben jij een liefhebber van wijn en lijkt het je leuk om regelmatig wijnen te proeven? Dan is de Odiewijnclub iets voor jou!
Onze club komt regelmatig bij elkaar om wijnen te proeven en thema-avonden te organiseren.
Wanneer je je aanmeldt, word je toegevoegd aan onze Whatsapp-groep waar we informatie delen over de avonden. Maar als je liever op een andere manier op de hoogte gehouden wordt, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Het maakt niet uit of je nog niets van wijn weet of al een echte kenner bent. Bij de Odiewijnclub is iedereen welkom!

Een avond kost €17,50 en gaat door als we minimaal zes personen hebben. Tijdens de avond proeven we minimaal zes wijnen.
Als extraatje krijg je op de avond zelf 10% korting op je aankoop. Maar voel je niet verplicht om wijnen te kopen.

Sluit je aan bij de Odiewijnclub en ontdek nieuwe wijnen en smaken, ontmoet andere wijnliefhebbers en beleef gezellige avonden.
Schrijf je nu in via onze website en word lid van onze wijnclub. Of je nu een beginner bent of een ervaren wijnliefhebber, bij de Odiewijnclub staat plezier voorop en ontdek je altijd nieuwe wijnen.
Bovendien zijn onze avonden niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Ik deel graag mijn kennis over wijn met jou en beantwoorden al jouw vragen over wijn.

Meld je vandaag nog aan en word lid van de Odiewijnclub. Wij kijken er naar uit om samen met jou te proosten op de beste wijnen!

Geef je op voor de OdieWijnClub

Meld je vandaag nog aan en word lid van de Odiewijnclub

Zin in een leuke wijn avond?

Waar je van alles leert over wijn en wat daarbij komt kijken.