logo wit

Over mij

Waar het begon

Mijn reis in de wereld van wijn en bier begon allemaal in het sfeervolle Oldeberkoop, waar we ons eigen restaurant runden. De passie voor deze heerlijke dranken liet me niet meer los. Ik besloot mijn expertise te vergroten en volgde de opleiding tot gastronoom sommelier aan de Academie voor Gastronomie. De wereld van wijn bleek een eindeloze ontdekkingsreis te zijn.

In 2018 begon ik als wijndocent bij De Wijnstudio.

In 2020 openden we de Bierspeciaalzaak in Frederiksoord en in 2022 werd het tijd voor nog een nieuw avontuur: de lancering van OdieWijn, onze eigen wijnwinkel. Twee namen, één winkel.

Maar het leven zit vol verrassingen, en in september 2023 moesten we verhuizen, we vonden een prachtige nieuwe winkel in Steenwijk.

In de winkel vind ik niets leuker dan jou te adviseren over de perfecte wijn of bier voor jouw smaak.

Kennis delen

Kennis delen geeft me energie, en daarom geef ik nog steeds met veel plezier les voor de Wijnstudio. De wijnstudio verzorgd lessen op verschillende locaties door het hele land, waaronder onze eigen winkel. Vanaf november 2023 zijn we ook een officiële Wijnstudio-locatie.

Naast lessen geven, organiseer ik regelmatig workshops en proeverijen. Want genieten van wijn en bier is zoveel leuker als je er meer over weet!

Mijn liefde voor bier is net zo groot als die voor wijn, en ik blijf mijn kennis uitbreiden door de StiBon-opleiding te volgen. Zo kan ik je ook uitgebreid adviseren over bierkeuzes.

Dus, waar wacht je nog op?

Kom gezellig langs in onze winkel, en ik help je graag persoonlijk.

En als je geïnteresseerd bent in lid worden van de OdieWijnClub, het bijwonen van een wijnavond, een proeverij bij jou thuis of op locatie, of het volgen van een workshop wijn/spijs, bekijk dan onze website voor meer informatie. Je kunt ook altijd een bericht sturen via WhatsApp of e-mail als je vragen hebt.

Wil je de basis wijncursus volgen? Klik dan hier.

Lid Worden, Wijnavonden, Proeverijen & Meer!

Neem dan nu contact op via de knop hier onder.